top of page

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da tvrtki AUTO PALAST d.o.o. dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s tvrtkom AUTO PALAST d.o.o..

Primjer sadržaja:

Prikupljanje podataka, korištenje i otkrivanje

Tvrtka AUTO PALAST d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke AUTO PALAST d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kontrolu nad Podacima

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Sigurnost podataka

Klijent je suglasan da tvrtka AUTO PALAST d.o.o., u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva i nakon isteka potpisanog ugovora.
Za posjetitelje AUTO PALAST d.o.o.: Na web stranicama AUTO PALAST d.o.o. u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice, itd…

 

Vaša Kuća od povjerenja AUTO PALAST d.o.o.

bottom of page